Wat Zijn De Herpes Mannelijke Symptomen En Hoe Worden Ze Herkend?

Cold SoreHet kan moeilijk zijn om erachter te komen wat de herpes mannelijke symptomen eigenlijk zijn als je ongeschoold over de ziekte. Echter, zodra de ziekte is begrepen, detecteren of u een drager bent kan relatief eenvoudig zijn.

Er zijn twee soorten herpes:

HSV-1 en HSV-2. Wat veel mensen echter niet beseffen, is dat beide types de genitale regio kunnen infecteren. Hoewel het eerste type meer bekend is als een koortslip, kan HSV-1 ook een zeer milde versie van genitale herpes zijn, waar HSV-2 ernstiger is. Het maakt niet uit met welk type je te maken hebt, er zijn manieren om het op te sporen en te controleren. Meer leren over de ziekte en voortdurend bewust zijn van uw levensstijl kan u helpen erachter te komen wat herpes symptomen bij mannen zijn.

Mannelijke herpes symptomen beginnen meestal met een jeuk of tintelend gevoel in de genitale locatie. Na dit eerste waarschuwingssignaal kan het besmette gebied opgezwollen raken en uiteindelijk rode bulten veroorzaken op de penis, anus of billen. Deze rode bulten zullen geleidelijk veranderen in blaren, en dan in pijnlijker, open zweren. Het genezingsproces begint zodra deze open zweren beginnen te schuren.

Andere herpes symptomen bij mannen kunnen branden tijdens het plassen, gezwollen lymfeklieren in de lies, constipatie, gebrek aan energie, koorts en hoofdpijn. Als u last krijgt van één van deze symptomen nadat u seksueel actief bent geweest met een onbekende partner, kunt u de ziekte hebben opgelopen.

Een goed ding om te onthouden is dat uw herpes mannelijke symptomen kunnen beginnen overal van 3 tot 7 dagen na contact met een geïnfecteerd persoon.

Blijf zeer bewust van uw seksuele partners en wanneer u begint te lijden aan symptomen.

Signs of HerpesDoor aandacht te besteden aan herpes mannelijke symptomen, is het mogelijk om de ziekte en uw uitbraken onder controle te houden. In de meeste gevallen, de mannelijke herpes symptomen zijn veel mild tijdens terugkerende uitbraken dan ze waren tijdens de eerste uitbraak. De pijn en het ongemak van een terugkerende uitbraak zullen waarschijnlijk minder dagen duren. Afhankelijk van de persoon, echter, terugkerende uitbraken kunnen lijken op de eerste, hoewel het is zeer zeldzaam.

Het is belangrijk dat u onmiddellijk uw arts raadpleegt voor de behandeling van de infectie als u last heeft van herpes mannelijke symptomen. Genitale herpes kan heel effectief worden behandeld als uw arts de mannelijke herpes symptomen onderzoekt kort nadat u zich ervan bewust wordt. Lijden aan de ziekte betekent niet dat het leven, zoals u weet, zal eindigen. Je kunt nog steeds een normaal en actief leven leiden, zowel buiten als in de slaapkamer.

Met dit gezegd, kunnen de psychologische effecten een probleem worden.

Het is bekend dat mannen extreem depressief worden, omdat ze bang zijn om meer uitbraken te hebben of hun partner te infecteren. Door te leren over de echte risico ‘ s van genitale herpes, kunt u beginnen te overwegen mannelijke herpes symptomen en uitbraken een kleine overlast in plaats van iets te vrezen.

Als u eenmaal gediagnosticeerd bent als drager van genitale herpes, kunnen de herpes symptomen bij mannen regelmatig behandeld worden. Er zijn vele opties voor behandelingen, variërend van recepten tot orale supplementen tot over-the-counter topicale toepassingen..

Grote manieren om uw herpes mannelijke symptomen draaglijker te maken zijn door het gebruik van ongemerkte zeep (zonder kleurstoffen en parfums), het dragen van losse en comfortabelere kleding (laat het gebied om te ademen), met behulp van koele kleren om het ongemak te verzachten, en het weghouden van extreme hitte. Om de pijn te verzachten, kunt u ook medicijnen nemen zoals ibuprofen of acetaminofen.

HerpesUw arts kan u ook de grote soorten receptgeneesmiddelen laten zien die gebruikt worden om de ziekte ook te behandelen. Er zijn zelfs een verscheidenheid van kruiden behandelingen zo goed. Veel lokale crèmes kunnen worden toegepast op het getroffen gebied tijdens een uitbraak, zodat u verlichting te krijgen zonder bijwerkingen die u kunt hebben van voorgeschreven medicijnen. Andere manieren om herpes te beheren is door het gebruik van een condoom elke keer dat je seks tussen uitbraken.

Als algemene regel, is het het beste om geslachtsgemeenschap te vermijden tijdens een uitbraak.

Vergeet niet: de beste manier om mannelijke herpes symptomen en uitbraken te beheren is om bewust te blijven en opgeleid over uw lichaam en de ziekte zelf. Bij het eerste teken van symptomen, raadpleeg uw arts voor behandeling en toekomstige behandelingsopties. Je hoeft niet bang te zijn voor herpes.een actieve levensstijl en het belonen van het seksleven zijn nog steeds mogelijk. Bewust blijven zal je helpen het onder controle te houden.

LEAVE A REPLY